Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

Postat de ionix in Porc
18 Feb 2011 | 9309 vizualizari
Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor

Ingrediente

  • circa două kg cartofi
  • 1 kg pulpă de porc
  • o cutie cubuleţe roşii decojite
  • mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 cepe galbene
  • sare, piper
  • puţin cimbru

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi şi se spală  în câteva ape reci, până iese tot sângele, iar după aia se aşează într-un vas yena.    

Peste carne punem: ceapa tăiată cubuleţe, ardeiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, două-3 foi de dafin, cimbru şi turnăm apă cât să acopere puţin carnea.     Cartofii se taie cuburi şi se aşează printre bucăţile de carne, astfel încât să încapă toţi.   

Dăm vasul de yena la cuptor la foc mic până când carnea este aproape gata. După aia scoatem vasul de yena afară şi turnăm cuburile de roşii şi mărarul tocat.   

Se lasă la cuptor la foc mediu până când scade puţin sosul iar apoi servim.    Se serveşte caldă cu o salată sau murături.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Postat de gurita_ta2005

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute. Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele. Punem...

Citeste continuarea

Chiftelute in sos alb de branzeturi

Postat de simona72

Chiftelute in sos alb de branzeturi

Pentru chiftele : carnea se taie cuburi si se da prin masina de tocat sau se marunteste la robotul de bucatarie. Se adauga toate mirodeniile scrise mai sus, oul si pesmetul si se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2011, 12:56
da da vreauuuuu
la 18.02.2011, 13:33
la 18.02.2011, 13:51
buna rau
la 18.02.2011, 14:01
arata bine
la 18.02.2011, 14:24

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking