Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti

Postat de Valclaudia in Porc
7 Sep 2014 | 4170 vizualizari
Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti

Ingrediente

  • cca 1 kg cartofi
  • 2 perechi carnaciori oltenesti
  • 2 cepe potrivite
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei grasi (colorati diferit)
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam cartofii sub jet de apa rece.

Ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare la foc potrivit.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.

Calim cubuletele de ceapa si ardei in ulei cca 5 minute intr-o tigaie incapatoare.

Adaugam carnaciorii taiati bucatele + semintele de mustar si lasam sa se gateasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgem de apa si ii adaugam in tigaie peste mancarea gatita la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust,verdeata tocata marunt,apoi amestecam cu grija sa nu se zdrobeasca prea tare cubuletele de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pachetele cu carne de porc (Reteta video)

Postat de Papalapap

Pachetele cu carne de porc (Reteta video)

Taie carnea în bucățele de dimensiuni medii (1) (dacă ai cumpărat cotlete, îndepărtează mai întâi carnea de pe os). Împachetează apoi fiecare bucată...

Citeste continuarea

Piftii - racituri traditionale

Postat de MotanLaOale

Piftii - racituri traditionale

Picioarele, capul si carnea se curata, se spala si se pun in apa rece 1 ora. Zarzavatul se curata, se lasa intreg si se spala. Carnea se mai spala odata dupa ce a stat in apa si se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2014, 13:20
la 07.09.2014, 13:24
Numai buna pot sa vin si eu la masa
la 07.09.2014, 13:27
Hm!!! Si eu vin la masa!
la 07.09.2014, 13:34
la 07.09.2014, 13:41
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking