Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti

Postat de Valclaudia in Porc
7 Sep 2014 | 4149 vizualizari
Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti

Ingrediente

  • cca 1 kg cartofi
  • 2 perechi carnaciori oltenesti
  • 2 cepe potrivite
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei grasi (colorati diferit)
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Curatam si spalam cartofii sub jet de apa rece.

Ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare la foc potrivit.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.

Calim cubuletele de ceapa si ardei in ulei cca 5 minute intr-o tigaie incapatoare.

Adaugam carnaciorii taiati bucatele + semintele de mustar si lasam sa se gateasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgem de apa si ii adaugam in tigaie peste mancarea gatita la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust,verdeata tocata marunt,apoi amestecam cu grija sa nu se zdrobeasca prea tare cubuletele de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele in crusta de susan

Postat de merisor67

Chiftele in crusta de susan

Curățăm legumele și le clătim cu apă rece. Tocăm carnea și presărăm peste ea: sare piper, boia de ardei, cimbru uscat și busuioc. Adăugăm ceapa tocată fin și usturoiul dat pe...

Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Postat de gurita_ta2005

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute. Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2014, 13:20
la 07.09.2014, 13:24
Numai buna pot sa vin si eu la masa
la 07.09.2014, 13:27
Hm!!! Si eu vin la masa!
la 07.09.2014, 13:34
la 07.09.2014, 13:41
Foarte buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking