Mancare de fasole verde

Postat de ioana_malia in Mancaruri de post
17 Oct 2012 | 3799 vizualizari
Mancare de fasole verde

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 leg marar, 1 leg patrunjel
  • ulei
  • delicat
  • piper

Mod de preparare

Calim ceapa in 3 linguri de ulei , apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt.

Dupa 3 minute punem  fasolea verde si adaugam apa cat aproape sa o acopere. Punem si delicatul si o lasam sa fiarba.

Cand fasolea e aproape fiarta se pune bulionul amestecat in prealabil cu 2 linguri de faina.

Punem piperul si un varf de lingurita cu zahar apoi usturoiul taiat fulgi si mai lasam sa fiarba inca 10 -15 min. Cand mancarea e gata o dam dupa foc si adaugam mararul si patrunjelul, ambele tocate marunt....

Pofta buna ! :) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post

Postat de Caty

Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post

Iata cum se prepara Reteta de mancare rapida de fasole boabe de post Taiem ceapa marunt si o calim usor cu uleiul si cate o lingura de apa, pana ce aceasta se inmoaie putin. Adaugam ardeii...

Citeste continuarea

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Postat de oanapl

Orez cu carne de curcan, la cuptor

Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2012, 16:32
Nu ştiu dacă ar mai trebui făină la atât de multe ingrediente bune şi sănătoase, că eu nu sunt bucătar să ştiu Dar o porţie de sănătate nu refuz nicicând
la 17.10.2012, 16:54
la 17.10.2012, 21:05
la 17.10.2012, 22:43
eu am pus faina ptr ca imi place sa iasa ca un sos asa ... dar se poate si fara faina ... mai dietetic si mai sanatos
la 17.10.2012, 22:43
merci mult bucatarasi

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking