Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde

Postat de rocsi_1612 in Ficat
23 Iun 2011 | 4867 vizualizari
Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pui
  • 4 cepe verzi
  • 2 rosii mari
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficatul il spalam bine in 2,3 ape.

il curatam de pielitele ce le mai are,apoi il lasam intr-o cratita cu apa rece cam 20 minute,pentru a iesi sangele din el.

rosiile le curatam de coaja si le taiem bucatele.

ceapa o spalam bine si o taiem rondele.

intr-o tigaie punem uleiul la incins.

adaugam ficateii scursi bine de apa.

ii lasam 2,3 minute cat sa se rumeneasca putin pe ambele parti.

adaugam ceapa si rosiile taiate si acoperim totul cu o cana cu apa.

lasam sa fiarba si sa scada la foc potrivit,si acoperim si cu un capac.

cand legumele sunt bine facute ,condimentam cu sare si piper.

mai lasam cam 1 minut pe foc ,apoi inchidem aragazul.

asezam pe o farfurie sa se racoreasca putin ,apoi servim.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ficat cu rosii si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Ficăței de pui în sos de lapte

Postat de CulinaryRainbow

Ficăței de pui în sos de lapte

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat morcovii rași și ceapa tăiată julien. Am acoperit cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2011, 19:41
arata bine mancarica ta
la 23.06.2011, 19:53
yammmmmmmmmmm
la 23.06.2011, 21:52
Rocsi, mai ca m-as apuca si eu de mancat ficat cand vad ce bine arata preparatul tau! pe mine ma cam deranjeaza mirosul lui... ciudat
la 23.06.2011, 22:01
dia,mona va multumesc
-anamaria nici eu nu mananc..il prepar dar nu mananc nici sa ma bati
la 23.06.2011, 22:10
Rocsicuta...ori ai gatit...ori nu...jos palaria draga mea draga

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking