Mancare de mazare cu oua romanesti

Postat de Sidy in Mancaruri de legume
14 Aug 2011 | 8182 vizualizari
Mancare de mazare cu oua romanesti

Pentru ca tot e week-end va propun o reteta rapida pentru masa de pranz: Mancare de mazare cu oua romanesti

Ingrediente

  • 500 g mazare boabe
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura pasta gogosari
  • frunze marar si patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 3 oua
  • 2 linguri otet

Mod de preparare

Preparare mancare de mazare cu oua romanesti

Se curata si spala ceapa, rosia si ardeiul. Apoi se taie feliute subtiri care se calesc in putin ulei pina devin sticloase. Adaugam mazarea, sare si piper si lasam sa fiarba bine. Cand mazarea este fiarta se adauga deasupra frunzele tocate de patrunjel si marar.

Intr-o craticioara se pune la fiert apa cu sare. Cand clocoteste adaugam otetul si punem oul spart. Lasam sa fiarba dupa cat de tare vrem sa fie oul.

Dupa ce oul este fiert, strecuram printr-o strecuratoare astfel incat oul romanesc sa ramana in strecuratoare si il punem deasupra portiei de mazare.

O reteta de mancare de mazare cu oua romanesti ideala pentru atunci cand vrei sa gatesti fara carne.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu oua romanesti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftelute din dovlecei

Postat de caroline

Chiftelute din dovlecei

Dovleceii se spala si se curata de coaja.Se taie cuburi. Intr-un robot de bucatarie punem dovlecelul,usturoiul curata de coaja si pisat,condimentele,ouale si parmezanul ras.Se amesteca totul...

Citeste continuarea

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Postat de sufletista

Mancarica de ciuperci sub capac de paine

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate. Amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.08.2011, 09:48
Grozav de tot
la 14.08.2011, 11:54
bun
la 14.08.2011, 12:01
la 14.08.2011, 12:02
ce pofta mi-ai facut.................. ........................mazare nu am dar am oua ,asa ca ma duc sa-mi fac dar nu au acelasi gust cu ce ai "confectionat" tu acolo..................nu-mi ramane deci decat sa ............
la 14.08.2011, 12:29

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking