Ingrediente
- 4 ciocanele de pui
- 2 borcane de mazare (borcan la 800 g)
- 1 ceapa medie
- 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
- 1 lingura de faina
- ulei
- sare dupa gust
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de knorr legume
Mod de preparare
Puneti intr-un vas ciocanelele si le fierbeti.
Dupa ce s-a fiert carnea,puneti intr-o cratita ceapa sa se caleasca.
Adaugati apoi carnea si putina sare,le amestecati bine si le mai lasati 1-2 minute sa se caleasca impreuna.
Se pune apoi mazarea si se completeaza cu apa in care a fiert carnea,cat sa acopere mancarea.
Se lasa sa fiarba,se adauga sucul de rosii amestecat bine cu faina.Se mai lasa sa fiarba ~10 minute,amestecand din cand in cand.
Se potriveste de sare,knorr legume si se adauga patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|