Mancare de muschi de porc cu ardei copti

Postat de rocsi_1612 in Porc
19 Mai 2011 | 6583 vizualizari
Mancare de muschi de porc cu ardei copti

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de porc dezosata si degresata
  • 6-7 ardei(si rosi si galbeni sa fie)
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii ii punem la copt pe o tava in cuptor,sau unde ii coaceti voi,depinde de posibilitati.

dupa ce s-au copt ii punem intr-un bol,ii presaram cu sare mare si ii acoperim cu un capac.

ii lasam acolo pana se racoresc ,apoi ii decojim,si le indepartam cotorii si semintele.

carnea o spalam bine ,o tamponam cu niste servete de bucatarie apoi o taiem bucati.

intr-o tigaie punem 2-3 linguri ulei si punem carnea,pe care o lasam circa 2 minute ,atat pe o parte cat si pe cealalta,pentru a iesi sangele din ea.

o acoperim bine cu apa ,o spumam pana incepe sa fiarba,apoi acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba carnea cam pe jumatate.

ceapa o curatam si o tocam marunt.

rosiile le decojim si le taiem cubulete.

dupa ce carnea a fiert pe jumatate adaugam ceapa si rosiile.

daca mai necesita apa carnea,mai adaugati,dar fierbinte.

cand e aproape fiarta carnea adaugam ardeii copti,rupti fasii,pasta de tomate si pasta de gogosari.

condimentam totul cu sare si piper.

mai lasam putin pe foc mancarea ,pana se intrepatrund toate gusturile.

Pofta buna!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de muschi de porc cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de gogonele murate si porc

Postat de MotanLaOale

Mancare de gogonele murate si porc

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat. Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute....

Citeste continuarea

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Postat de gicuta69

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La  jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam  si taiem.  Punem ceapa si cartofii intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.05.2011, 11:35
la 19.05.2011, 12:04
ce pofta mi-ai facut rocsi
la 19.05.2011, 12:34
la 19.05.2011, 12:57
ce bine arata
la 19.05.2011, 13:06
ce bine arata

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking