Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui

Postat de aziz in Pui
28 Apr 2011 | 13684 vizualizari
Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui

Ingrediente

  • 6 aripioare
  • 250 gr ficat ,pipote si inimioare de pasare
  • o ceapa alba mare
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • masline o mana
  • patrunjel
  • jumatate pahar cu lapte
  • sare ,piper
  • supa instant
  • o lingura generoasa de turmeric

Mod de preparare

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei(cit sa devina translucida). Adaugam aripioarele de pui +inimioarele si pipotele taiate marunt. Adaugam apa calda, sare, piper, supa instant o lingura si lasam sa fiarba(apa cit sa acopere tot).

Cind carnita este aproape fiarta adaugam cartofii taiati in patru si turmericul. Lasam sa fiarba impreuna pina devin cartofii fragezi. Acum veni rindul ficatelului taiat marunt pe care il punem peste restul ingredientelor. Adaugam laptele si usturoiul si lasam la foc mic sa scada lichidul la jumatate. Adaugam si maslinele. La final patrunjel verde tocat cit cuprinde:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez

Postat de merisor67

Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez

Mai intai pregatim umplutura. Punem ficatul la fiert in putina apa cu sare si lasam sa dea in cateva clocote, apoi il scurgem de apa si il taiem cubulete. Taiem kaizerul felii si il prajim...

Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de merisor67

Papricas de pui

Porționăm carnea în bucăți mai mici, o condimentăm cu sare și piper și o rumenim în ulei încins, pe toate părțile. Transferăm apoi, carnea în alt vas și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2011, 14:33
buna buna
la 28.04.2011, 14:38
cat de buna e !!!!!
la 28.04.2011, 14:45
vladimir merci
la 28.04.2011, 14:46
mihaelab e delicioasa laptele fragezeste fantastic
la 28.04.2011, 16:08
bunaaaa

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking