Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun

Postat de ela in Mancaruri cu carne
19 Oct 2010 | 13277 vizualizari
Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun

rapid,ieftin si bun....din seria ,,la ceaun''.....

Ingrediente

  • 400gr carne tocata
  • 1kg cartofi
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 1/2 bucata praz
  • 1ardei capia galben
  • 1ardei rosu
  • 5vinete mici
  • 200gr pasta de rosii
  • 200rosii in bulion
  • cimbru
  • sare,piper
  • 2cuburi vegeta de legume
  • 500ml apa
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Se curata vinetele,se taie cubulete,se sareaza si se pun la scurs pe o sita.

Ceapa se curata,morcovii  si ardeii se curata si ei,se taie bucati mai mici si se pun in robot la maruntit(sau se toaca totul marunt).Prazul se taie rondele.Toate legumele se pun in tuci cu putin ulei si se lasa cateva minute,apoi se aduga carnea macinata si se lasa pe foc pana cand scade zeama si carnea se rumeneste frumos.

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Apa cu pasta de rosii,rosiile in bulion se amesteca bine si se toarna peste carne,apoi se adauga vinetele si cartofii,sare,piper si cimbru dupa gust,si cubuletele de vegeta.Se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii.Cand este gata se presara deasupra patrunjel si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu vinete si carne tocata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

Postat de sufletista

Perisoare si cartofi noi in sos  de rosii

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30...

Citeste continuarea

Placinta cu carne tocata

Postat de Constelatialeu

Placinta cu carne tocata

Taiem marunt ceapa verde, la fel si ardeiul si gogosarul , radem morcovul,tocam si mararul si le punem peste carnea tocata.Adaugam sare si piper s,omogenizam compozitia si o punem intr-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2010, 18:01
la 19.10.2010, 18:01
auzi Ela, e lunga seria asta? cam cate episoade are, asa, aprox?
la 19.10.2010, 18:03
Corinaaa,ce rapida ai fost,doar ce am pus reteta
la 19.10.2010, 18:04
Corina,sper sa fie o serie cat mai lunga...ca tare imi place ceaunul asta....nici macar nu il mai bag in dulap,sta pe aragaz tot timpul,pregatit sa mai fac ceva in el
la 19.10.2010, 18:06
imi place seria la ceaun

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking