Mancarica de mazare cu spätzle

Postat de Corina33 in Mancaruri de legume
1 Sep 2013 | 7773 vizualizari
Mancarica de mazare cu spätzle

Nu stiu daca v-am spus cat de mult imi place mazarea, as face in fiecare saptamana. Din fericire nu fac atat de des :D De data asta am incercat o combinatie cu spätzle care unii zic ca sunt paste, eu zic ca seamana cu galustele, oricum foaaaaarte buna a iesit!

Ingrediente

  • 1 kg mazare congelata
  • 400 g spätzle
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 morcovi
  • 1 legatura marar
  • sare,piper macinat

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul si morcovii se curata se spala si se toaca, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o cratita incapatoare. Dupa 4-5 minute se adauga mazarea si apa calda cat sa o acopere, cam 1,5-2 litri. 

Cand incepe sa fiarba se adauga si spätzle si se mai lasa la fiert cam 10 minute. Se toaca mararul si se adauga chiar la sfarsit. Se condimenteaza cu sare si piper si se ia de pe foc. Foarte rapid si gustos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu spätzle" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete umplute

Postat de Ksenya

Vinete umplute

Spalam si curatam vinetele de coaja, doar pe jumatate. Incalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam vinetele curatate, saram si piperam. Ungem cu...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu ardei grasi

Postat de RODIMUR

Tocanita de ciuperci cu ardei grasi

Se curăță cepele roșii și usturoiul, se spală, se taie mărunt și se călesc în ulei suficient și la foc mic, ca să nu se ardă și să devină amare. Se curăță ciupercile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2013, 17:59
sunt prezenta! Imi place tare mult mazarea...
la 01.09.2013, 17:59
la 01.09.2013, 18:00
azi ii zi de Spätzle),no poate nu imi dai
la 01.09.2013, 18:02
bun!!!
la 01.09.2013, 18:02
Buna imi place

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking