Mancarica de naut

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2013 | 6281 vizualizari
Mancarica de naut

Este prima data cand prepar asa ceva. Am gasit aceasta reteta pe site-ul Lalena. Am indraznit sa modific putin reteta ca sa fie in totalitate pe gusturile noastre. Va fi o garnitura care o voi prepara des, ca tare mi-a mai placut!

Ingrediente

  • 400 gr. naut (fiert);
  • 1 ceapa potrivita;
  • 2 catei usturoi;
  • o rosie zemoasa/ 1 cutie rosii in suc propriu;
  • 3-4 linguri ulei de masline;
  • 1 lingurita praf de curry;
  • 1/2 lingurita boabe de mustar (optional);
  • 1 lingurita boia de ardei dulce;
  • sare;
  • 2 catei de usturoi tocati marunt;
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocam marunt ceapa si rosia. Punem intr-un vas uleiul de masline si adaugam boabele de mustar.

Adaugam ceapa si lasam sa se rumeneasca putin. Punem rosiile din conserva sau rosia tocata marunt si putina apa. Presaram condimentele, amestecam si lasam sa fiarba aproximativ 10 minute.

Scurgem nautul de apa si il adaugam peste sosul format.

Presam si tocam marunt usturoiul, apoi il adaugam peste mancarica. Amestecam si mai lasam maxim 3-5 minute.

Oprim focul, adaugam patrunjelul tocat si servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de naut

Postat de simona72

Mancarica de naut

Nautul se pune intr-un castron incapator cu apa multa la hidratat, in care va sta peste noapte. Isi va dubla volumul si se va fierbe mai repede. A doua zi, spalati nautul in mai multe ape, puneti...

Citeste continuarea

Mancarica de naut cu afumatura

Postat de oanapl

Mancarica de naut cu afumatura

Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2013, 16:14
hmmm ce bine arata
la 23.05.2013, 16:21
Cat de bine arata!Trebuie sa-mi fac curaj sa incerc
la 23.05.2013, 16:23
Bya...multumesc!
Buni, e tare gustoasa!Sper sa incerci preparatul.
la 23.05.2013, 16:27
super gustoasa!!! aici la noi se gateste mult nautul...
la 23.05.2013, 16:31
Bine arata!!

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking