Mancarica de naut cu pulpe de pui

Postat de gurita_ta2005 in Pui
9 Oct 2013 | 6850 vizualizari
Mancarica de naut cu pulpe de pui

Eu gatesc mai putin acuma,pentru 1-2 portii voi daca faceti mai multa mancare dublati cantitatiile si chemati-ma la masa:)))

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 conserva de naut
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin rosu
  • 1/2 cutie de rosii cuburi
  • sare/piper
  • 2 pahare de apa

Mod de preparare

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam si morcovii taiati rondele.

Pulpele de pui le crestam si le adaugam peste legumele calite.

Punem 2 pahare de apa si lasam la foc mic sa scada.

Conserva de naut o scugem de zeama si o adaugam peste restul ingredientelor.

Punem sare,piper vinul rosu si lasam sa scada.

Rosiile cuburi se pun cand pulpele de pui sunt fierte,se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de merisor67

Ciulama de pui cu ciuperci

Condimentăm carnea cu sare și piper și o rumenim pe toate părțile, în tigaia wok, cu puțin ulei de măsline. Transferăm apoi carnea în alt vas, iar în locul ei,...

Citeste continuarea

Tocana taraneasca de pui

Postat de eumimi

Tocana taraneasca de pui

Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin. In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2013, 16:34
foarte gustoasa daca fac, te chem, daca nu uit )
la 09.10.2013, 16:35
Si mie imi place nautul
la 09.10.2013, 16:35
bun bun
la 09.10.2013, 16:38
la 09.10.2013, 16:39
Tu, Bianca, găteşti şi-n Italia? Bun!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking