Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi

Postat de Alina26 in Vita
4 Oct 2013 | 3106 vizualizari
Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi

Ingrediente

  • 600 g muschi de vita
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi mari
  • 450 g mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 3 pahare de apa

Mod de preparare

1.Am spalat carnea,am taiat-o fasii subtiri circa 4-5 cm,si am pus-o la fiert cu un pahar de apa,puin ulei,sare si piper.La foc mic acoperit cu un capac,timp de 30 minute.

2.Am tocat marunt usturoiul si am taiat rondele ceapa.Apoi le-am adaugat peste carne si am mai lasat 10 minute.

3.Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete,si am adaugat peste carne impreuna cu mazarea.Am pus apa si am lasat la fiert 20-25 de minute,pana a  scazut apa.

4.Am pus patrunjelul tocat marunt,sare,piper,am mestecat si am stins focul.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din muschi de vita cu mazare si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de vita

Postat de Dya

Friptura de vita

Se asaza rasolul intr-un vas de yena. Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata....

Citeste continuarea

Musaca de vinete (Reteta Video)

Postat de Ina75

Musaca de vinete (Reteta Video)

Curatam vinetele de coaja,apoi le taiem in rondele cu grosimea de 1 deget (chiar si mai subtiri), le presaram cu sare si le lasam minim 30 de minute pentru a iesi apa din ele.Tocam marunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2013, 17:53
satioasa
la 04.10.2013, 18:02
la 04.10.2013, 18:07
Buna, buna!
la 04.10.2013, 18:07
la 04.10.2013, 18:12

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking