Mancaruri de legume

Tarta spiralata cu legume

Postat de oanapl

Pentru aluat, cerni făina într-un castron și adaugi sarea și untul tăiat cubulețe. Omogenizezi compoziția sfărâmând untul între degete. Când totul se...

Citeste continuarea

Salata marocana de morcovi

Postat de ctlina

Curățați și spălați morcovii și tăiați-i în bucati pe diagonala. Într-o cratiță, încălziți jumătate din uleiul de măsline, puneti si rumeniti condimentele și...

Citeste continuarea

Cus-cus cu urzici

Postat de RODIMUR

Urzicile se curăță, se spală bine în 4-5 ape, după care se opăresc 3-4 minute cu apă clocotită, sărată. Se strecoară apoi și se lasă în așteptare. Se curăță ceapa,...

Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus in sos cremos

Postat de katty

Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa, le scurgem si le taiem fideluta mai groase putin. Intr-o tigaie inalta punem untul, uleiul si ciupercile. Acoperim cu un capac si le lasam sa se...

Citeste continuarea

Fasole verde la cuptor

Postat de katty

Punem la fiert o oala cu 1l de apa. Cand apa clocoteste, adaugam putina sare si fasolea verde si fierbem 3-4 minute. Scurgem  fasolea verde si o asezam intr-o forma de ceramica unsa cu...

Citeste continuarea

Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

Postat de ctlina

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase. Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.  Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C....

Citeste continuarea

Varza dulce calita cu rosii

Postat de TAB1TA

Intr-o cratita se pune putin ulei de masline, se adauga ceapa curatata si tocata, apoi varza tocata. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mediu. Se amesteca din cand in cand. Se adauga...

Citeste continuarea

Garnitura de ciupercute intregi, cu sos alb

Postat de RODIMUR

Ciupercuțele se clătesc bine sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se curăță cepele și usturoiul, se mărunțesc și se călesc ușor, la foc mic,...

Citeste continuarea

Cus-cus cu broccoli si ras-el-hanout

Postat de RODIMUR

Căpățâna de broccoli se desface în buchețele, se spală sub jet de apă și apoi se opărește rapid, în apă cu sare, timp de maxim 5 minute. După 5 minute, se strecoară...

Citeste continuarea

Vinete a la mozzarella

Postat de mihaelar63

Vanata se curata din loc in loc si se taie rondele . Sarati rondelele de vanata . Lasati sa se inmoaie putin si daca este cazul le stoarceti de lichidul ce il lasa . Ceapa si...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking