Mancarica de pastai, cu ciolan afumat
Postat de vasimur
Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu os, îl punem la fiert și-l lăsăm până ce carnea se...
Citeste continuareaPostat de vasimur
Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu os, îl punem la fiert și-l lăsăm până ce carnea se...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele . Sarati ciupercile si le ungeti in interior cat si in exterior cu ulei de masline . Taiat cascaveaua cubulete marunte...
Citeste continuareaPostat de katty
Curatam ceapa, ardeiul gras si morcovul. Ceapa si ardeiul gras le tocam cubulete, iar morcovul semirondele. Intr-o lingura de ulei punem la calit morcovul, ceapa si ardeiul gras cu putina...
Citeste continuareaPostat de panacris
Guliile se curăță, apoi feliază, în felii mărișoare. Se pun la fiert într-un vas încăpător cu apă rece cu puțină sare, la foc mediu cca. 10 minute. Feliile de guile se...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Speli și scurgi ciupercile într-o strecurătoare. Cele mari le tai în sferturi, iar cele mici în jumătăți. Pui la încins 2 linguri de ulei într-o tigaie...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Se scurge bine telemeaua și se taie cubulețe. Cașcavalul se dă prin răzătoarea mare. Cartofii noi se curăță, se spală și se taie sub formă de cubulețe mai mari. Se amestecă...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Frigi ardeii apoi ii cureti si ii tai fasii. Adaugi boabele de porumb, usturoiul pisat si ciupercile taiate marunt, dupa care condimentezi dupa gust cu sare si piper si adaugi ouale...
Citeste continuareaPostat de eumimi
Curatam vinetele de coaja, le taiem cubulete si presaram sare deasupra lor. Le lasam 15-20 de minute, apoi absorbim lichidul lasat de acestea cu un servetel de bucatarie. Prajim vinetele...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati si spalati spanacul. Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare. Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se...
Citeste continuareaPostat de panacris
Ceapa și usturoiul verde se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei de rapiță cu puțină apă, cât să le acopere, cca. 10 minute la foc mediu, până ce...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|