Sufleu de conopida, la cuptor
Postat de RODIMUR
Conopida se desface în buchețele, se spală sub jet de apă și apoi se fierbe în apă clocotită cu sare, timp de 3 minute (să rămână ca pastele, ”al dente”)....
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Conopida se desface în buchețele, se spală sub jet de apă și apoi se fierbe în apă clocotită cu sare, timp de 3 minute (să rămână ca pastele, ”al dente”)....
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curățați și tăiați dovleacul în bucăți. Puneti-le într-un vas de gratin cu 2 linguri de ulei, sare, piper, paprika afumata. Se amesteca si se da la cuptorul...
Citeste continuareaPostat de madi_marin
Se călesc pentru câteva minute în cele 3 linguri de ulei ceapa și usturoiul tocate mărunt, morcovul și țelina tocate cubulețe. Se adaugă jumătate de cană de supă și vinul...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Ciupercile se spala si se feliaza. Gogosarul se feliaza si el . Chorizo se taie in jumatati de rondele . Se pun toate intr-un vas de ceramica termorezistenta ....
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite...
Citeste continuareaPostat de katty
Rupem conopida in buchetele pe care le spalam si le scurgem. Punem o oala cu 1.5 l de apa la foc si cand aceasta clocoteste adaugam 1 lingurita sare si conopida. Fierbem la foc mic 10 minute,...
Citeste continuareaPostat de RODIMUR
Conopida se spală bine sub jet de apă, se scurge și apoi se taie în patru bucăți. Se dau pe răzătoarea mică bucățile de conopidă (doar inflorescențele) după care se...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare . Ouale se fierb moi timp de 5 minute . Oule se scurg de apa in car4e au fiert si se pun in apa rece pentru a se putea coji...
Citeste continuareaPostat de katty
Intr-o tigaie punem ceapa tocata fin la calit in uleiul incins. Adaugam usturoiul tocat fin, apoi dupa ce acesta isi elibereaza aroma stingem cu rosiile. Fierbem 5 minute si adaugam fasolea si...
Citeste continuareaPostat de Anett
Spalam conopida si desfacem in buchetele. Fierbem in apa sarata circa 15-20 minute. Cand conopida devine moale, scurgem apa. Intre timp incem 3 linguri de ulei intr-o tigaie mai mare si adaugam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|