Maruntaie de porc, cu mamaliga

Postat de Ina in Ficat
17 Ian 2014 | 7440 vizualizari
Maruntaie de porc, cu mamaliga

O idee pentru masa de pranz...

Ingrediente

  • 2-4 rinichi de porc
  • jumatate de ficat de porc
  • 1-2 inimi de porc
  • 1 splina de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri cu pasta iute de gogosar/ ardei
  • patrunjel

Mod de preparare

Organele se spala  si se feliaza in bucati mici. Incingem 50 ml ulei intr-o tigaie, in care vom pune si bucatile de organe, impreuna cu condimentele (sare, piper, cimbru ). 

Adaugam apa atat cat sa acoperim bucatile de carne. Lasam sa fiarba carnea pana scade apa aproape complet, avand grija sa amestecam din cand in cand in cratita, pentru a evita lipirea bucatilor de peretii vasului. 

Cand apa scade, iar bucatile se rumenesc frumos, tocam 5-6 catei de usturoi si-i aruncam in vas, impreuna cu 5-6 linguri de pasta iute de gogosar/ ardei. Daca este cazul, mai adaugam putina apa clocotita. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de porc, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Postat de rocsi_1612

Ficatei de pui cu gnocchi de casa

Gnocchi: Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert si putina sare. Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Cartofii...

Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de ceapa

Postat de Valclaudia

Ficatei de pui in sos de ceapa

Spalam ficatul si il curatam de pielitele nedorite. Legumele se curata, se spala si se trec prin robot (ceapa, ardeiul, usturoiul si rosiile). Calim legumele maruntite in 3 linguri de ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2014, 23:20
ooo cat de bine arata, hmmmm si ce aroma!!!!
la 17.01.2014, 23:23
hmmm...cred ca m-am picat
la 17.01.2014, 23:23
bun
la 17.01.2014, 23:24
Alexandra, dau si bere ))
la 17.01.2014, 23:24
Zamfira

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking