Mazare cu aripi de pui

Postat de kukibella in Pui
1 Mar 2012 | 10818 vizualizari
Mazare cu aripi de pui

Ingrediente

  • 800 gr aripi de pui dezosate;
  • 2 cepe;
  • 6 catei de usturoi;
  • 700 gr.mazare;
  • 2 cartofi;
  • 1 fir praz;
  • 400 gr.roşii ın bulion;
  • 1 leg.marar;
  • 1 morcov;
  • 1/2 telina;
  • 2 ling.bulion de ardei(paprika);
  • sare,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • frunze de dafin,
  • piper colorat proaspat macinat;
  • ulei de masline

Mod de preparare

carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece

morcovul şi telina se dau prin razatoare

ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt

cartofii se taie cubulete mai mari.

se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente

se acopera cu capac şi se lasa pe foc ptr.aprox.15 min.

se adauga mazarea şi cartofii.daca este nevoie se mai adauga 1 pahar apa.

se lasa la foc mic ptr.25 min.

dupa 25 min. se adauga roşiile ocate şi bulionul de ardei

se mai fierbe ptr.aprox.20 min.

spre sfarşitul fierberii se adauga mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui cu paste proaspete si mazare

Postat de gurita_ta2005

Supa de pui cu paste proaspete si mazare

Spatele si aripiile de pui se pun intr-o oala cu apa la fiert.Se spumuieste daca este nevoie. Ceapa se toata marunt,morcovul rondele,iar frunzele de telina feliute subtiri,se pun la calit in...

Citeste continuarea

Tarta cu pui si legume

Postat de xana

Tarta cu pui si legume

Pentru aluat se amesteca bine cu degetele margarina si faina, apoi se adauga cele 2 albusuri si sare. Se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se da la frigider pana il vom folosi....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2012, 21:22
sunt prima,vreauuuuuuuuuuuuuuu
la 01.03.2012, 21:30
Imi place aceasta mancarica!
la 01.03.2012, 21:53
daca e mazare am si sosit!!1
la 01.03.2012, 21:56
bun
la 01.03.2012, 22:15
imi place, dar fara cartofi..

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking