Ingrediente
- 800 gr aripi de pui dezosate;
- 2 cepe;
- 6 catei de usturoi;
- 700 gr.mazare;
- 2 cartofi;
- 1 fir praz;
- 400 gr.roşii ın bulion;
- 1 leg.marar;
- 1 morcov;
- 1/2 telina;
- 2 ling.bulion de ardei(paprika);
- sare,
- cimbru,
- rozmarin,
- frunze de dafin,
- piper colorat proaspat macinat;
- ulei de masline
Mod de preparare
carnea se condimenteaza şi se lasa ptr.aprox.10 min.la rece
morcovul şi telina se dau prin razatoare
ceapa,prazul,usturoiul se toaca marunt
cartofii se taie cubulete mai mari.
se prajeşte carnea ın ulei de masline.se adauga ceapa,usturoiul,prazul şi restul de condimente
se acopera cu capac şi se lasa pe foc ptr.aprox.15 min.
se adauga mazarea şi cartofii.daca este nevoie se mai adauga 1 pahar apa.
se lasa la foc mic ptr.25 min.
dupa 25 min. se adauga roşiile ocate şi bulionul de ardei
se mai fierbe ptr.aprox.20 min.
spre sfarşitul fierberii se adauga mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|