Ingrediente
- 1 kg. costita de vitel
- 50 ml. ulei
- 2 cepe
- 1 capatana usturoi
- 1 morcov
- marar dupa gust
- 500 gr. mazare
- 1 lingurita boia de ardei
- 150 ml.suc de rosii
- 1 cana apa calda
- vegeta
- piper
Mod de preparare
Se pune uleiul la incins , se adauga carnea si se amesteca din cand in cand .
Curatam ceapa , usturoiul si morcovul , le taiem marunt si le adaugam in cratita , lasam la foc mic sa se caleasca impreuna cu carnea .
Punem boia de ardei si sucul de rosii , o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand .
Cand carnea este aproape fiarta adaugam mazarea si lasam sa fiarba 20 de minute , completam cu apa fiarta daca este nevoie .
Condimentam cu vegeta , piper si mararul taiat marunt .
Se serveste calda cu salata preferata .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|