Mazare cu kaizer afumat si pui

Postat de Isabel in Mancaruri cu carne
11 Dec 2013 | 4292 vizualizari
Mazare cu kaizer afumat si pui

Ingrediente

  • 400 g mazare
  • 200 g kaizer afumat
  • 1 pulpa pui dezosata
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca ulei
  • 1 morcov
  • 1 ceasca zarzavat sau 1 adrei rosu gras si 2 rosii
  • 2 lg bulion
  • piper
  • cimbru
  • delicat legume
  • 1 foaie dafin
  • 2-3 fire marar si patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe mazarea 10 minute si se scurge de apa. Intr-un vas punem la prajit kaizerul tocat fasii subtiri si puiul taiat cubulete impreuna cu ceapa, morcovul tocate marunt (si ardeiul gras cine nu foloseste zarzavat), acoperim si lasam sa se caleasca toate bine, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Cand e gata adaugam zarzavatul si bulionul (respectiv rosiile date pe razatoarea mica) lasam sa fiarba acoperit pentru 10 minute, punem o cana de apa si cand a inceput sa dea in clocot adaugam mazarea si foaia de dafin, dam in clocot 5 min si condimentam cu piper, delicat si cimbru dupa gust ,adaugam si verdeata taiata fin si oprim.

Se serveste fierbinte cu o salata de castraveti sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu kaizer afumat si pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de miel cu ciuperci pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin

Cotlet de miel cu ciuperci  pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Se spală carnea şi se şterge. Se pune în caserola de marinare FoodSaver , se condimentează cu sare, piper, seminţe de mărar şi sos de soia cu ciuperci, după care se adaugă...

Citeste continuarea

Linte cu carnati de bere si ciolan afumat

Postat de Ina

Linte cu  carnati de bere si ciolan afumat

Punem lintea la inmuiat. Tocam ceapa si o calim in doua linguri cu unt, apoi adaugam legumele uscate si lintea ( care intre timp si-a dublat sau chiar triplat volumul ) . Stingem cu o ceasca de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2013, 14:50
la 11.12.2013, 15:04
la 11.12.2013, 17:12
la 11.12.2013, 17:39
bun
la 11.12.2013, 17:50
bun bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking