Mazare cu muschiulet de porc

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
25 Mai 2010 | 7791 vizualizari
Mazare cu muschiulet de porc

Ingrediente

  • un muschiulet de porc
  • 1 kg. mazare proaspata sau congelata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 300 g rosii in bulion
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

     Muschiuletul se taie cubulete si se lasa sa dea 2-3 clocote in apa cu sare. Se scoate si se scurge de apa.

     Intr-o oala potrivita punem ceapa si morcovul tocate marunt la calit, in 4-5 linguri cu ulei si o ceasca de apa. Cand devin aurii adaugam o cana cu apa, putin cimbru si bucatile de  muschiulet, lasand sa fiarba pana intra firculita usor in el. Adaugam mazarea si lasam sa fiarba in continuare. Cand mazarea e fiarta punem rosiile in bulion si mai lasam 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper.

     Oprim focul si presaram marar verde , cat de mult posibil ( mie asa-mi place )

     Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Postat de simona72

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Muschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc cu orez

Postat de mihaelar63

Muschiulet de porc cu orez

 Muschiuletul de porc se feliaza , se condimenteaza cu sare si piper . Initial am dorit sa-l marinez si cu ulei si cimbru verde . Mai apoi mi-am dat seama ca nu o sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2010, 15:30
aici , dimensiunea cratitei nu conteaza
la 25.05.2010, 15:35
mazare cat imi place dar la fierea mea deloc
la 25.05.2010, 15:38
vaiiii ce gustos
la 25.05.2010, 15:44
Ela, si eu am probleme cu fierea, dar tot nu ma las De aceea evit sa calesc zarzavatul in ulei....deobicei pun si apa, sa-l fierb mai mult
la 25.05.2010, 15:45
a fost, Roxana, ca nici d'asta nu mai am

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking