Mazare cu pipote la cuptor

Postat de pusikmea in Mancaruri cu carne
28 Feb 2010 | 5791 vizualizari
Mazare cu pipote la cuptor

Ingrediente

  • 1 cutie de mazare,
  • 1/2 kg de pipote,
  • 1 ardei,
  • 1 cana apa
  • morcov,
  • pastarnac,
  • ceapa,
  • sare,
  • cimbru
  • piper alb
  • marar

 

Mod de preparare

Cantitatile le alegeti in functie de gust

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare congelata le puteti pune fara a le mai fierbe)
Am pus sarea, piperul, cimbrul si am amestecat un pic in mazare. Am taiat legumele si le-am pus intr-o tava de yena, peste care am pus mazarea si pipotele fierte, 5-6 linguri de ulei si le-am amestecat.

La vasul asta eu nu am capac asa ca am acoperit cu o folie de aluminiu si am bagat la cuptor.
Am lasat la cuptor cam 30 min cu folia, dupa care am indepartat-o si am mai lasat 15 min.
Dupa ce am scos tava din cuptor presaram marar taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu foi, carne si ciuperci

Postat de ancutsa

Placinta cu foi, carne si ciuperci

  Intr-un castronel, se pregateste maiaua: se faramiteaza drojdia cu o furculita, se adauga 100 ml apa, zaharul si 3 linguri de faina, amestecand pana se obtine o pasta mai moale. Se lasa...

Citeste continuarea

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Gratin de piure cu vita, porc si mozzarella

Mai intai pregatim piureul. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Ii punem la fiert cu putina sare, cand sunt gata ii scurgem, punem 2 linguri de unt si facem piureul. Piureul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2010, 14:49
sigur e foarte buna mancarica, bravo.
la 01.03.2010, 07:55
ms
la 01.03.2010, 09:04
ce frumos colorata e

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking