Ingrediente
- 1 kg mazare verde, proaspat culeasa :)
- un piept de pui dezosat
- 2 morcovi potriviti ca marime
- 3 cepe albe si 1 ceapa verde
- patrunjel si marar verde
- condimente dupa gust (sare si piper)
- o cutie de rosii cu busuioc
- 1-2 cani de apa/supa de carne
- 2-3 linguri cu ulei
Mod de preparare
Tocam ceapa marunt si o punem la calit. Cand devine translucida, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (spalat in prealabil) si lasam sa se rumeneasca usor. Punem apoi mazarea si morcovii taiati cubulete, lasam sa fiarba impreuna pentru 10 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa/supa de carne.
In momentul in care mazarea este fiarta punem si rosiile, potrivim de gust cu sare si piper, si, lasam sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. (am renuntat de mult sa mai pun faina,,, )
Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare proaspata cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|