Melcisori cu branza si Green Sugar

Postat de diaconta in Dulciuri
25 Sep 2016 | 3415 vizualizari
Melcisori cu branza si Green Sugar

“Ziua când îmi răsfăţ nevasta” Eu zic să ne răsfăţăm şi azi,adică eu ,posibilă nevastă :))) O  reţetă foarte simplă pentru azi,melcişori din aluat pufos cu umplutură cremoasă din brânza de vaci, Si pentru ca am vrut să mai reduc numărul de calorii,am înlocuit zahărul cu  îndulcitor Green Sugar şi am testat şi Green Sugar cu aromă de vanilie Bourbon.   Eu zic că a ieşit ceva foarte gustos.Rămâne să vă convingeţi.

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 400 g faina
  • 180 g unt 82 % grasime
  • 50 g îndulcitor Green Sugar
  • 5 oua(sau 4 oua daca sunt mai mari)
  • 7 g drojdie uscata (1 plic)
  • ½ lingurita sare
  • 2 plicuri Green Sugar cu aroma de vanilie Bourbon

Pentru umplutura:

  • 500 g brânza de vaci
  • 1 lingura smântâna
  • 2 linguri îndulcitor Green Sugar
  • Coaja de lamâie
  • Stafide

Pentru uns:

  • Un galbenus + lapte

Mod de preparare

Intr-un bol am amestecat faina cu îndulcitorul Green Sugar,am facut o adâncitura în mijloc,am pus drojdia,puţina apa calduta,am acoperit cu putina faina si am lasat sa dospeasca.

Am amestecat apoi putin si am adaugat ouale,vanilia si sarea.

Untul moale l-am taiat cubulete.

Am început sa mixez  cu paletele pentru framântat si am adaugat treptat cubulete de unt.

In functie de marimea oualor s-ar putea sa mai fie nevoie de faina.

Se framâta pâna ce aluatul devine elastic si se desprinde de pe peretii vasului.

Se formeaza o bila din aluat,se acopera cu o folie si se pune la frigider pentru câteva ore.

Pentru umplutura am mixat toate ingredientele,mai putin stafidele.

Stafidele le-am pus la înmuiat cu putina apa calduta.

Am scos aluatul de la frigider,am întins o foaie nu foarte groasa,am pus umplutura de brânza si stafidele scurse bine,Am rulat, apoi am taiat bucati de aproximativ  3 cm,pe care le-am asezat în tava,cu partea taiata în sus.

Le-am uns cu galbenusul amestecat cu lapte si le-am pus la cuptor,la 180 de grade pentru 30 de minute.

 

S-aveţi poftă !!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu branza si Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mini cozonacei cu nuca

Postat de rocsi_1612

Mini cozonacei cu nuca

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut. Untul il topim si il lasam sa se raceasca. Drojdia o dizolvam cu o lingura de zahar si 1-2 linguri de lapte. Intr-un bol punem faina,...

Citeste continuarea

Cheesecake cu rom si cafea

Postat de BakeUpArtist

Cheesecake cu rom si cafea

Blat  Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit. Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2016, 00:30
buni buni
la 25.09.2016, 08:05
Arata grozav!
la 25.09.2016, 08:30
la 25.09.2016, 08:32
Ce mult imi plac!!
la 25.09.2016, 08:35
Yummy!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking