Ingrediente
- pulpa de miel
- coaste de miel
- gat de miel
- 5 legaturi ceapa verde
- 5 legaturi usturoi verde
- 3 legaturi patrunjel verde
- boia de ardei dulce
- piper
- sare
- o cana vin
- 2 cani apa
Mod de preparare
Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .
Spalam verdeturile si taiem ceapa si usturoiul verde fasii .
Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .
Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata , si acoperim carnea cu restul de verdeata .
Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .
Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .
Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .
Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .
Este o mancare delicioasa .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|