Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

Postat de delia64 in Oaie
28 Apr 2014 | 3735 vizualizari
Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

Ingrediente

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa

Mod de preparare

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .

Spalam verdeturile si  taiem ceapa si usturoiul verde fasii .

Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .

Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata  , si acoperim carnea cu restul de verdeata .

Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .

Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .

Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .

Este o mancare delicioasa . 

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Miel de Pasti

Postat de mihaelar63

Miel de Pasti

Carnea de miel se spala cu mare atentie . Intial am lasat  carnea bucati mai mari  Dupa ce am condimentat am portionat bucatile  mai mici. Portionata carnea se...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Postat de simona72

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Pulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura. Se da la frigider, se acopera vasul cu folie alimentara sau de aluminiu. Se scoate carnea din frigider cu 2-3 ore...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 28.04.2014, 18:20
Bun
la 28.04.2014, 18:20
la 28.04.2014, 18:51
la 28.04.2014, 18:54
arata super!
la 28.04.2014, 18:54
Bun mielutul !

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking