Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 500 gr carne slaba de miel, taiat cubulete
- 4 fire de ceapa verde, tocate
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 700 ml supa de pui
- coaja rasa si zeama de la 1 lime
- 1 baton de scortisoara
- 1 lingurita de miere
- 175 gr caise uscate
- 1 lingura menta tocata
- 25 gr migdale tocate fin
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-o cratita mare.Adauga carnea de miel si prajeste-o pe toate partile pana cand s-a rumenit apoi scoate-o din cratita si pune-o deoparte.
Adauga in cratita ceapa verde si usturoiul si caleste-le 5 minute.Adauga apoi carnea de miel rumenita, supa de pui, coaja rasa si zeama de lime, batonul de scortisoara si mierea.
Lasa amestecul sa dea intr-un clocot, apoi redu focul la minim si lasa-l sa fiarba usor timp de 1 ora.
Dupa 1 ora, adauga caisele uscate, menta si migdalele macinate.Lasa sa mai fiarba 30 minute.Se poate servi cu cus-cus sau legume fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel marocan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (0)
|