Mini chec pufos cu ciocolata

Postat de AdriiAdi in Prajituri
22 Feb 2013 | 4439 vizualizari
Mini chec pufos cu ciocolata

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr unt sau margarina
  • 25 gr faina
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 linguri fulgi ciocolata sau finetti
  • jumatate de plic praf de copt
  • 2 linguri de unt pt forme

Mod de preparare

Mixezi untul moale la temperatura camerei impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o spuma omogena,in care nu se mai simt cristalele de zahar

Adaugi treptat ouale si coaja de lamaie, mixezi in continuare pana se dizolva zaharul.

In aceasta compozitie incorporezi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi (impreuna cu fulgii ).

Ungi si tapetezi cu hartie forme de briose sau chec si torni compozitia usor pana la 3/4 din inaltimea lor si cu ajutorul unui pos subtire la varf( pui crema de ciocolata finetti.)

Cand s-au rumenit usor le scoti si le probezi cu o scobitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini chec pufos cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura

Postat de panacris

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura

Ouăle se separă în recipiente separate. Gălbenușurile se amestecă energic cu zahărul, apa și uleiul până ce se obține o cremă spumoasă. Albușurile se bat spumă cu...

Citeste continuarea

Chec cu nuca si aroma de portocale

Postat de ela

Chec cu nuca si aroma de portocale

Mixam albusurile cu un praf de sare. Cand se intaresc adaugam treptat zaharul si batem pana se intaresc din nou. Adaugam galbenusurile si amestecam bine. Adaugam treptat, uleiul, untul topit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2013, 14:43
la 22.02.2013, 14:50
ce bunatate de chec ai adus!
la 22.02.2013, 15:00
cu buuun
la 22.02.2013, 15:22
la 22.02.2013, 19:59

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking