Mini-placinta pufoasa cu branza

Postat de ionix in Prajituri
5 Feb 2010 | 9522 vizualizari
Mini-placinta pufoasa cu branza

un dulce inventat pe moment... rapid de facut si de papat... :p

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 5 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Faina cat cuprinde

  Pentru umplutura:

  • 300 branza de vaci dulce
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 2 linguri cu miere de albine

Mod de preparare

 

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si zahar, o sa-si dubleze volumul. Apoi, se pune uleiul peste oua si se amesteca bine. Se pune faina cat cuprinde iar daca iese prea vascos mai adaugam putin ulei si framantam. Umplutura o formam amestecand bine ingredientele date.

Pe o planseta curata punem putin ulei si intindem o foaie subtire. Foaia o ungem cu branza, rulam foaia , lipim capetele si dam la cuptor. Lasam pana cand incepe a capata o culoare aurie. Se serveste atat calda cat si rece, dupa preferinte  

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-placinta pufoasa cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Postat de Pungasa_Rogue

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devin ca o bezea. Se adauga...

Citeste continuarea

Mini bagheta umpluta

Postat de simona72

Mini bagheta umpluta

Se taie pe toata lungimea baghetei un capac care se da deoparte si facem spatiu scobind din miez pentru a putea fi umpluta bagheta.  Batem oul ca pentru omleta, condimentam cu sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2010, 17:05
bunuta
la 06.02.2010, 17:04
bun...iti trimit si eu poale-n brau
la 06.02.2010, 20:22
mersic fetelor... e bunut, nu bun hehe
hmm,... Rox, cu cea mai mare placere cedez pt poale-n brau
la 07.02.2010, 12:41

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking