Mini-placinta pufoasa cu branza

Postat de ionix in Prajituri
5 Feb 2010 | 9537 vizualizari
Mini-placinta pufoasa cu branza

un dulce inventat pe moment... rapid de facut si de papat... :p

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 150 ml ulei
  • 5 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Faina cat cuprinde

  Pentru umplutura:

  • 300 branza de vaci dulce
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 2 linguri cu miere de albine

Mod de preparare

 

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si zahar, o sa-si dubleze volumul. Apoi, se pune uleiul peste oua si se amesteca bine. Se pune faina cat cuprinde iar daca iese prea vascos mai adaugam putin ulei si framantam. Umplutura o formam amestecand bine ingredientele date.

Pe o planseta curata punem putin ulei si intindem o foaie subtire. Foaia o ungem cu branza, rulam foaia , lipim capetele si dam la cuptor. Lasam pana cand incepe a capata o culoare aurie. Se serveste atat calda cat si rece, dupa preferinte  

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-placinta pufoasa cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Postat de Pungasa_Rogue

Desert mini-tarte bicolore cu crema de vanilie si capsuni

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devin ca o bezea. Se adauga...

Citeste continuarea

Mini bagheta umpluta

Postat de simona72

Mini bagheta umpluta

Se taie pe toata lungimea baghetei un capac care se da deoparte si facem spatiu scobind din miez pentru a putea fi umpluta bagheta.  Batem oul ca pentru omleta, condimentam cu sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2010, 17:05
bunuta
la 06.02.2010, 17:04
bun...iti trimit si eu poale-n brau
la 06.02.2010, 20:22
mersic fetelor... e bunut, nu bun hehe
hmm,... Rox, cu cea mai mare placere cedez pt poale-n brau
la 07.02.2010, 12:41

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking