Mini - tarte cu dulceata de capsune

Postat de ionela2682 in Dulciuri
26 Iun 2011 | 4108 vizualizari
Mini - tarte cu dulceata de capsune

Acelasi aluat de tarte de care m-am indragostit...

Ingrediente

Pentru 24 cosulete

  • 1 1 / 2 cani (200 grame) făină cernuta
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt, la temperatura camerei
  • 1 / 4 ceasca (50 grame) zahăr alb
  • 1 ou mare, uşor bătut

Umplutura:

  • dulceata de capsune

Mod de preparare

-zaharul se mixeaza cu untul pana se topeste

-se adauga oul usor batut

-adauga faina si omogenizeaza aluatul

-se ta da rece pentru cel putin 30 min

-se opreste putin aluat pentru stelute restul il impartim in 24 de bucati egale

-se intinde uniform in tava de briose aluatul...se da ca cuptor pana se intareste putin

-se scot ,se adauga cate 1 lingura de dulceata iar deasupra se va aseza cate o steluta foarte subtire din aluatul pastrat mai inainte

-se da la cuptor pentru inca 10 -12 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini - tarte cu dulceata de capsune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fantome din bezea

Postat de CameliaComan

Fantome din bezea

Oul trebuie tinut la temperatura camerei. Separam abusul de galbenus. Mixam albusul de ou impreuna cu praful de sare. Adaugam zaharul pudra si mixam pana cand putem sa intoarcem bolul cu fundul in...

Citeste continuarea

Desert invartita cu dovleac si nuca

Postat de sufletista

Desert invartita cu dovleac si nuca

Intr-un vas cernem faina, adaugam zaharul, sarea; amestecam, facem o adancitura, adaugam smantana amestecata cu ouale, praful de copt stins in otet. Incepem sa framantam un aluat, adaugand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2011, 17:34
ce bine arata!!
la 26.06.2011, 17:34
Splendide
la 26.06.2011, 17:38
buneeee
la 26.06.2011, 17:39
la 26.06.2011, 17:41
ce frumoase

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking