Ingrediente
- ALUAT
- un ou
- 70 g zahar
- 125 g unt
- 250 g faina
- putina sare
- 1/2 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- CREMA
- o budinca de vanilie
- 5 linguri zahar
- 500ml lapte
- 100 g unt
- DECOR
- capsuni
- 3 linguri zahar
- gelatina transparenta de la Dr.Oetker
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pentru blat.Se framanta.
Se intinde o foaie pe masa presarata cu faina si se taie cercuri cu ajutorul unui bol.
Se imbraca cu acest aluat forma de tarta care a fost unsa in prealabil cu unt.
Se dau la cuptor pentru cca 15-20 minute.
Intre timp se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic.
In budinca aproape calduta se pune untul si se amesteca.
Aceasta crema se pune in cosuletele de tarta.
Peste crema se pun capsunii aranjati dupa preferinta si peste capsuni gelatina care a fost preparata conform instructiunilor de pe plic.
Se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|