Ingrediente
- 40 g zahar brun
- 1/2 lingura gelatina
- 200 g capsuni
- 250 g branza mascarpone
- ciocolata rasa pentru decor
Mod de preparare
Se combina zaharul cu 60 ml apa intr-o cratita mica, se amesteca putin, pana zaharul se dizolva.
Gelatina se pune peste siropul de zahar si se amesteca pana se dizolva. Se lasa la rece.
Capsunile se paseaza pana se obtine un piure fin, se adauga mascarpone si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga siropul racit si se amesteca usor.
Se toarna mousse-ul in forme de sufleuri sau pahare si se da la racit peste noapte.
Pentru a servi mousse-ul, se scufunda baza vaselor in apa fierbinte pentru 10 minute, apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se orneaza cu capsuni, ciocolata rasa, fiecare dupa cum doreste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|