Mozarella marinata in ulei de rapita cu ierburi aromatice

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
21 Iun 2021 | 1472 vizualizari
Mozarella marinata in ulei de rapita cu ierburi aromatice

Tot la Mihaela am văzut rețeta asta faină. În sfârșit am avut la dispoziție câteva mini mozzarella pentru o proba rețeta.   Minunate au ieșit, mulțumesc Mihaela pentru idee!

Ingrediente

  • Mini mozzarella cca. 250 g,
  • Ulei de rapiță cca. 150 ml,
  • Verdețuri provensale (oregano, cimbrișor, rozmarin, busuioc) uscate și mărunțite 2 linguri,
  • Piper mozaic (alb, roșu, verde, negru, alb) măcinat 1 linguriță,
  • Ardei chili uscat ½ linguriță,
  • Sare roz Himalaya 1 lingură.

Mod de preparare

Mozzarella se scurge de lichidul în  care au fost conservate.

Într-un borcan pătrățos se pun biluțele de brânză, condimentele, sare și uleiul. Apoi se închide borcanul ermetic, se scutură bine ca să se amestece ingredientele și se lasă la marinat la rece minim 24 de ore.

Preparatul se poate păstra la frigider, maxim 2 săptămâni, dar nu cred că va avea așa viață lungă!!! 😉

Mozzarella se servește ca aperitiv alături de roșii și măsline, sau se poate folosi cu mare success în salate cu legume proaspete.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozarella marinata in ulei de rapita cu ierburi aromatice" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Postat de RODIMUR

Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui

Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează: /www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

Postat de mihaelar63

Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe. Coditele se desprind si se toaca marunt. Ceapa si ardeiul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2021, 15:32
la 21.06.2021, 20:20
la 21.06.2021, 21:00
la 21.06.2021, 22:52
la 21.06.2021, 23:04
Bună!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking