Mozzarella picanta marinata in ulei de masline

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2021 | 2934 vizualizari
Mozzarella picanta marinata in ulei de masline

 Mozzarella se poate consuma ca atare . Dar daca doriti un aperitiv delicios se poate marina in ulei de masline . Combinatiile de condimentare si de aromare cu ierburi sunt nenumarate , dupa gustul si placerea fiecaruia . Acest aperitiv poate sa-si gaseasca locul pe o masa de sarbatoare , la mic-dejun sau chiar la o gustare alaturi de paine prajita .  

Ingrediente

  • 250 gr mozzarellla de bufala [ bivolita ]
  • 250 gr mini mozzarella
  • 150 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1/2 linguritapiper mozaic diverse culori
  • 1/2 lingurita uscat
  • 2 crengute rozmarin verde
  • sare roz de Himalaya

Mod de preparare

  1. Prepararea este simpla si se face in mai putin de 10 minute .
  2. In primul rand puneti la indemana condimentele si ierburile dorite .
  3. Scurgeti mozzarella de bufala si mini8mozzarella de saramura in care au fost pastrate .
  4. Le puteti pune la scurs intr-o strecuratoare pana cautati un borcan adecvat si uleiul de masline .
  5. Feliati rondele ardeiul iute .
  6.  Introduceti branzeturile in borcan .
  7. Presarati cu condimente si sarati .
  8. Introduceti in borcan ardeiul iute ,busuiocul si crengutele de rozmarin .
  9. Turnati deasupra uleiul de masline de calitate .
  10. Marinati minimum 24 ore .
  11. Borcanul se pastreaza la frigider , la rece .pana la 2 saptamani.
  12.  Mozzarella astfel marinata este delicioasa servita pe bruschete de paine prajita , alaturi de rosii .
  13.    Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella picanta marinata in ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco

Taiem feliile de paine in jumatati. Sunca presata o feliem cat de subtire putem, apoi taiem feliile in jumatati ca si painea. Rezulta 20 de jumatati de felii, aproximativ de dimensiunile...

Citeste continuarea

Placinte Ardelenesti

Postat de Corina33

Placinte Ardelenesti

Se pregateste prima data aluatul : amestecam faina cu sarea intr-un bol. Separat frecam drojdia cu putin zahar, cat sa se lichefieze, adaugam si putina apa calda si o turnam peste faina unde o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2021, 15:28
la 17.05.2021, 16:59
Foarte misto!
la 17.05.2021, 17:42
la 17.05.2021, 18:45
Delicioasă!
la 17.05.2021, 18:51

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking