Ingrediente
- 220 gr ciocolata neagra
- 120 gr unt
- 80 gr faina
- 100 gr zahar
- sare, praf de copt (1/2 lta)
- 4 oua
Mod de preparare
- Am pus pe bain marie sa se topeasca ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul. Am lasat la aburi pana s-a format o crema. Am amestecat cu mixerul la viteza mare ca sa se raceasca .
- Amestecam faina cu praful de copt , sarea si zaharul si aduagam deodata la ciocolata , mixand totul bine. Apoi adaugam cate un ou pe rand., omogenizand bine.
- Am pus in forme de briose aproape pline ( nu uitati ca , avand praf de copt acestea vor creste putin).
Dam la cuptorul incins pt 13 minute. In mod normal eu prefer acest tip de moelleux cremoase , sa curga ciocolata din ele, dar scopul acestor briose a fost sa fie mai uscate. deci am lasat in jur de 12-13 minute (nu mai mult) la cuptor.
Scoatem si servim cand sunt mai reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de ciocolata 2" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|