Musaca cu pate de ficat

Postat de Teo in Aperitive / Garnituri
2 Sep 2010 | 5715 vizualizari
Musaca cu pate de ficat

...inspirata din reteta postata de madi_marin, dar adaptata gustului meu

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 400 g pate
  • 3 linguri smantana
  • 5 oua
  • 150 g cascaval
  • 3 graunti usturoi
  • piper, verdeata
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si zdrobesc. Se adauga pateul, smantana, verdeata, piperul, ouale batute si usturoiul pisat. Se unge o tava si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza jumatate din compozitie, apoi am asezat foitele de cascaval, iar la final cealalta parte din compozitie.

Se da la cuptor pentru cca 20 min. Scoatem tava si turnam deasupra laptele caldut si mai lasam tava inca 15 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de soia la cuptor

Postat de privatelaura

Snitele de soia la cuptor

Feliile de soia le punem la fiert in apa, cu putina sare si 2 lg ulei masline. Se fierb cam 15-20 min. Dupa ce s-au fiert, le scoatem si le lasam la scurs. intr-un castron, batem cele doua oua...

Citeste continuarea

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Postat de Valclaudia

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2010, 22:09
Madi, multumesc pentru reteta, e un deliciu la indemana oricui! Va astept la masa!
la 02.09.2010, 22:36
la 02.09.2010, 22:52
foarte foarte mult imi place cum arata!!!!
o sa o incerc si eu !
la 02.09.2010, 23:02
te-ai pus pe treaba..... am venit,eu vreau farfuria plina,sa stii....
la 02.09.2010, 23:19
portii am pt. toata lumea, daca ati observat eu intotdeauna dublez cantitatile; Madi, facuse cu 4 cartofi, pai '' ardeam gazul de pomana '' ?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking