Musaca de cartofi cu carne

Postat de AlexandraOrdean in Porc
11 Oct 2013 | 5205 vizualizari
Musaca de cartofi cu carne

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 kg cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • sare si piper
  • 2 cepe
  • ulei

 

 

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja aproximativ o ora.

Cand sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele.

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei

Cand devine sticloasa se adauga carnea tocata

Se asezoneaza cu sare si piper

Se caleste pana cand carnea isi schimba culoarea si e pe sfert facuta

Intr-o cratita se aseaza un strat de rondele de cartofi, un strat de carne...si se repeta operatiunea pana se termina compozitia, astfel incat deasupra sa ramana un strat de cartofi

Ouale se bat ca la omleta cu un praf de sare si smantana

Se adauga in cratita peste restul compozititei.

Se da la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute

Se serveste cu muraturi sau iaurt natural

 

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de cartofi

Postat de mirela0911

Musaca de cartofi

Se curata ceapa si morcovul apoi se spala. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul incins inainte. Se amesteca sa nu se arda. Morcovul se taie in cubulete mici si se adauga peste ceapa....

Citeste continuarea

Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Musaca din piure de cartofi cu carne tocata de pui

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii. Se pun intr-o craticioara impreuna cu uleiul, amestecul de ierburi si boia de la Delikat, apa cat sa ii acopere si sarea. Se fierb, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2013, 10:42
la 11.10.2013, 11:16
Vai si cat de mult imi place
la 11.10.2013, 11:28
multumesc mult
la 11.10.2013, 11:43
Cu strat generos de carne
la 11.10.2013, 11:46

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking