Musaca de cartofi cu ciuperci -post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
12 Mar 2010 | 22125 vizualizari
Musaca de cartofi cu ciuperci -post

grozav de buna

Ingrediente

  • 7-8 cartofi foarte mari
  • 600 g ciuperci champinion
  • 600 g pasta de tomate
  • 5-6 linguri de pesmet
  • 1 lingura de faina alba
  • ulei masline

Mod de preparare

Se curata cartofi si se taie feliute nu foarte subtiri0,5 cm care se prajesc pe ambele parti in putin ulei

Ciupercile se spala si se taie rondele care se calesc cu ceapa

Ceapa se taie pestisori nu se toaca si se caleste in uli de masline apoi se pun ciupercile se pune sar esi putin piper si se lasa sa firba putin ,apoi daca va ramane multa apa puneti o lingura de faina cu putina apa ,cat sa se faca un sos de consistenta uni budinci

Intr-un vas de yena se pune putin ulei apoi 2- linguri de pesmet dupa care se aseaza cartofi in rand,apoi se pun ciupercile ,dupa care iar iartofi taiati rondele,apoi se pune 2-3 linguri de pesmet dupa care se torna pasta de tomate

Se pune la cuptorul preincalzit timp de 30 minute la 180 grade

Momentan i in cuptor,o sa pun poza cu finalu mai tarziu

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta de naut cu avocado si busuioc

Postat de katty

Pasta de naut cu avocado si busuioc

Punem nautul scursul intr-un vas inalt. Taiem avocado pe jumatate, scoatem samburii, scoatem miezul cu o lingura si il punem peste naut. Punem si frunzele de busuioc, usturoiul curatat de coaja,...

Citeste continuarea

Cornuri cu gem

Postat de vio_dreams

Cornuri cu gem

Intr-un bol punem faina si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina topita si mierea. Incepem sa adaugam apa calduta si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Nu e nevoie sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2010, 21:33
ce bine arata...., ce pofta mi+ai facut.... trebuie sa o pregatesc si eu...
la 12.03.2010, 23:28
si ce gustoasa e ..............mai am madi poti veni
la 13.03.2010, 00:48
la 13.03.2010, 01:25
e super apetisanta!
la 13.03.2010, 10:10
multumesc mult

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking