Ingrediente
- 1 dovlecel
- 1 vanata
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 300 gr pulpa de porc tocata
- 2 linguri de pasta de rosii
- 150 ml apa
- 3 linguri smantana
- 2 linguri frisca lichida
- 1 ou
- 150 gr cascaval
- sare
- piper
Mod de preparare
Tocam ceapa si punem la calit cu carnea, se lasa pana carnea isi schimba culoarea.
Se adauga pasta de rosii, sare , piper, 150 ml apa si se lasa la fiert pana se leaga.
Se taie vanata, dovlecelul si ardeiul felii.
In vas de yena punem un rand de felii de vanata, un rand de felii de dovlecel si ardeiul.
Se pune carnea, iar deaupra se pune iarasi vanata si dovlecel. Se acopera cu capa si se da la cuptor 20-30 min la foc potrivit .
Se scoate si se pune peste oul amestecat cu smantana si frisca , iar desupra cascaval ras, Se mai da la cuptor inca 15 min sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete si dovlecei cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|