Ingrediente
- Ingrediente Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
- 1 morcov
- 1 ardei gras roşu
- 1 ceapă
- 300 g carne tocată
- 500 g paste
- 4 ouă
- 100 g caşcaval
- 2 linguri bulion
- 1 ceşcuţă cu apă
- sare, piper, după gust
- cimbru, busuioc, uscate
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Cum se prepara Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă.
Separat fierbem pastele.
Câd avem toate ingredientele pregătite luăm o tavă, punem uleiul rămas, un strat de paste, unul de carne, brânză, sare, piper şi smântâna amestecată cu 2 ouă bătute si condimente.
Repetăm aceea-şi operaţiune cu ingredientele rămase.
Dăm la cuptor la temp. de 150 de grade aproximativ 20 de minute.
Incearca si reteta de Pastitio, o amnacre super gustoasa sau reteta de Fusilli cu pui si sos, delicioase.
Iti recomandam si reteta de Paste cu chiftelute si sos de rosii, o bunatate de mancare.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|