Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata

Postat de botcrina in Paste
24 Feb 2013 | 24657 vizualizari
Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata

Incearca reteta de musaca din paste cu carne tocata, o reinterpretare savuroasa a unui clasic traditional. Ideala pentru mesele de familie, aceasta musaca combina paste delicioase cu carne tocata, oferindu-ti o experienta culinara de neuitat.  Pentru aceasta Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata ai nevoie de urmatoarele ingrediente: morcovi, ardei, ceapa, carne tocata, paste, oua, cascaval, bulion.

Ingrediente

  • Ingrediente Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 300 g carne tocată
  • 500 g paste
  • 4 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceşcuţă cu apă
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, busuioc, uscate
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata

Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă.

Separat fierbem pastele.

Câd avem toate ingredientele pregătite luăm o tavă, punem uleiul rămas, un strat de paste, unul de carne, brânză, sare, piper şi smântâna amestecată cu 2 ouă bătute si condimente.

Repetăm  aceea-şi operaţiune cu ingredientele rămase.

Dăm la cuptor la temp. de 150 de grade aproximativ 20 de minute.

Incearca si reteta de Pastitio, o amnacre super gustoasa sau reteta de Fusilli cu pui si sos, delicioase.

Iti recomandam si reteta de Paste cu chiftelute si sos de rosii, o bunatate de mancare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005

Bigoli con salsiccea e panna

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte. Carnatii se curata de coaja de...

Citeste continuarea

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara

Postat de mirela0911

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara

Cum se prepara Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara Pastele fainoase se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se scurg de apa, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2013, 16:53
Foarte bine arata musacaua ta .
la 24.02.2013, 16:59
multumesc
la 24.02.2013, 17:02
bunatate de bunatate!
la 24.02.2013, 17:09
multumesc
la 24.02.2013, 17:09

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking