Muschi de porc cu legume

Postat de FLORYAVRAM in Porc
7 Feb 2011 | 7718 vizualizari
Muschi de porc cu legume

Ingrediente

  • o bucata de muschi cam de 1 kg                   
  • 1 vanata mica,
  • 1 dovlecel                   
  • 1 morcov mare,
  • 1 ceapa rosie                   
  • 2 cartofi,
  • 2-3 rosii                   
  • 150 gr de fasole verde                   
  • 2-3 cepe verzi,
  • 1/2 ardei gras                   
  • 3-4 catei de usturoi                   
  • ulei de masline                  
  • condimente:sare,piper,cimbru,boia de ardei dulce,ghimbir.

Mod de preparare

Carnea o condimentam cu sare ,piper,boia,cimbru,ghimbir si o rumenim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei de masline.O transferam apoi intr-o tava pentru cuptor cu peretii mai inalti si punem legumele de jur imprejur. Le taiem dupa preferinta fiecaruia cuburi, felii.rondele,etc...
Presaram si pe legume condimentele enumerate mai sus, stropim cu ulei de masline si acoperim tava cu folie de aluminiu.Punem la cuptorul incalzit inainte cam 1 ora la foc moderat.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Topim untul într-o tigaie încăpătoare și adăugăm legumele congelate. Le lăsăm să se decongeleze, amestecându-le ușor, pe foc, apoi le lăsăm la răcit. Tăiem...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc, la tava

Postat de Ina

Muschiulet de porc, la tava

Asezam muschiuletii intregi in tava de copt si-i stropim cu ulei de masline.  Preparam baitul amestecand ingredientele intr-un castronel. Cu emulsia obtinuta ungem muschiuletii pe toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2011, 09:59
delicioasa si arata bine e frumos ornata
la 07.02.2011, 10:21
Bun,bun.
la 07.02.2011, 11:41
o bunatate
la 07.02.2011, 12:45
la 07.02.2011, 12:45
ce-mi place

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking