Muschi de porc in vin rosu

Postat de Alina26 in Porc
13 Sep 2013 | 7334 vizualizari
Muschi de porc in vin rosu

Imi pare rau ca nu am avut o poza mai reusita..:(:(:(((......poate ca aspect nu arata prea bine,:( ...dar va garantez ca e foarte gustoasa si frageda. :)

Ingrediente

  • 1kg de muschi de porc
  • 500 ml vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina alba/verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 crenguta de salvie
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.Am spalat carnea,am legat-o si am frecat-o cu sare si piper.

2.Am pus o oala la incins cu ulei de masline,am spalat si am taiat mai mare  legumele si le-am prajit.Cand s-au prajit,am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.

3.Am adaugat vinul,am lasat 3 minute sa se evapore alcolul,apoi am lasat la foc mic,timp de doua ore.

4.Am scos carnea si am lasat ca vinul sa scada,dupa care legumele,le-am dat prin blander pana s-a format un sos.Am potrivit de sare.

5.Am taiat carnea felii si am servit cu sosul de vin rosu.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Muschi de porc impletit, cu legume, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Muschi de porc impletit, cu legume, la cuptor

Se da drumul la cuptor, pentru a se incalzi. Carnea se bate cu ajutorul unui ciocan si se taie in 3 pe lungime, lasand-o netaiata la un capat. Circa 100 ml ulei se amesteca cu piperul,...

Citeste continuarea

Muschi de porc cu busuioc la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Muschi de porc cu busuioc la cuptor

Carnea se unge cu ulei de masline pe ambele parti,se condimenteaza si se pun frunze de busuioc,se pune intr-o punga,se leaga si se da la frigider pentru 24 ore. Muschiul de porc se pune intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.09.2013, 16:44
la 13.09.2013, 16:44
la 13.09.2013, 16:44
foarte bun
la 13.09.2013, 16:52
la 13.09.2013, 16:57
va multumesc pentru aprecieri chiar daca nu arata prea bine

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking