Muschi de porc umplut cu crema de leurda

Postat de silvi0ara in Porc
1 Feb 2012 | 3578 vizualizari
Muschi de porc umplut cu crema de leurda

Sa nu ma intrebati de unde am leurda.Va zic eu,de asta vara.Cum eu nu am putut posta retete mult timp,acum se pare ca le vine randul.

Ingrediente

  • 2 bc muschi de porc
  • 1 legatura leurda
  • 200g crema de branza
  • sare si piper
  • Prntru sos:
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 200g ciuperci
  • 2-3 fire leurda 

             

Mod de preparare

Se ia muschiul, se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam. Asezonam cu sare si piper.

Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt. Asezam pe lungimea muschiului crema, apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara. Luam o folie de aluminiu, o ungem cu putin ulei, presaram sare si piper si il infasuram bine, iar capetele le strangem bine. Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.

Cat timp se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei, iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana si firele de leurda tocate marunt. Le servim impreuna cu o garnitura de orez .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut cu crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi, fasolea se...

Citeste continuarea

Purcel cu morcovi si mazare verde

Postat de mihaelar63

Purcel cu morcovi si mazare verde

Carnea de purcel era o bucata banala de carne care la inceput nu-mi spunea mare lucru . Am tras cu ochiul la proviziile de legume congelate care trebuiau folosite rapid pentru ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2012, 16:30
prezentarea arata fff bine
la 01.02.2012, 16:44
imi place e super
la 01.02.2012, 16:49
la 01.02.2012, 16:50
Arata grozaaav!
la 01.02.2012, 16:55
cu leurda bun bun

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking