Muschi de vita la cuptor cu bere

Postat de ionix in Vita
10 Dec 2009 | 28612 vizualizari
Muschi de vita la cuptor cu bere

o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda... Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D

Ingrediente

  • 1kg muschi de vita
  • circa 6 linguri cu mustar
  • 2-3 linguri cu  ulei
  • 1/2 cana cu apa
  • o cana cu bere
  • 4 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare, piper, condimente (eu am folosit cimbru si busuioc)

Mod de preparare

 

Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.

Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.

Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea. 

Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.

Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Postat de mihaelar63

Escalop de vitel cu ciuperci si smantana

Pulpa de vitel se feliaza in bucati subtiri care se bat usor cu batatorul de snitele . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Ciupercile se scurg de lichidul in...

Citeste continuarea

Vita marengo by Sylvia

Postat de simona72

Vita marengo by Sylvia

Carnea pe care eu am folosit-o a avut si putin os. Am inlaturat osul de pa carne si l-am pus la fiert cu 1 litru apa, pentru a face supa de vita. Restul de carne am taiat-o in bucati mai mari si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 10.12.2009, 16:02
la 10.12.2009, 17:01
Bere blondă?
la 10.12.2009, 17:03
eu blonda am avut dar cred ca ar iesi mai interesant cu bruna pt ca ar avea gustul ala de caramel... o sa-ncerc data viitoare cu bruna
la 10.12.2009, 17:26
la 10.12.2009, 21:08
Mmmm, chiar arata suuper si cred ca e buna si frageda! o sa incerc si eu!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking