Muschi de vita la cuptor cu bere

Postat de ionix in Vita
10 Dec 2009 | 28689 vizualizari
Muschi de vita la cuptor cu bere

o fripturica foarte foarte fooooooooooaaaaaaaaaaarte frageda... Carnea o sa fie atat de frageda incat n-o sa aveti nevoie de cutit pentru a o taia. :D

Ingrediente

  • 1kg muschi de vita
  • circa 6 linguri cu mustar
  • 2-3 linguri cu  ulei
  • 1/2 cana cu apa
  • o cana cu bere
  • 4 catei usturoi
  • foi de dafin
  • sare, piper, condimente (eu am folosit cimbru si busuioc)

Mod de preparare

 

Muschiul de vita se taie rondele si se pune in apa rece cu putina sare pentru 15 minute.

Dupa aceea se condimenteaza si se unge cu mustar, pe o parte si pe alta. Bucatile se pun intr-un vas, vasul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru o ora.

Intr-o tava se pun lingurile cu ulei si se aseaza carnea in tava. Peste carne se taie rondele cateii de usturoi, se toarna si se pun foile de dafin.

Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, care a fost inainte incalzit. Se lasa la foc mic timp de o ora iar apoi punem cana cu bere. Se pune folia de aluminiu la loc dupa ce am pus berea. 

Se lasa focul la mediu si se lasa circa inca o ora sau o ora jumatate.

Se serveste calda langa o garnitura de orez, cartofi sau orice alte legume.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

CARNE ASADA

Postat de mihaelar63

CARNE ASADA

Carnea de vitel, la temperatura camerei, se portioneaza in felii mai groase, aproximativ un deget grosime. Legumele se curata si se spala. Se stoarce zeama de la o lamaie si de la o...

Citeste continuarea

Tocana de vita

Postat de Ksenya

Tocana de vita

Intr-o tigaie incapatoare, turnam uleiul. Cand uleiul s-a incalzit, adaugam usturoiul si-l calim pana devine auriu spre maroniu. Il scoatem din tigaie si-l aruncam. Adaugam bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2009, 16:02
la 10.12.2009, 17:01
Bere blondă?
la 10.12.2009, 17:03
eu blonda am avut dar cred ca ar iesi mai interesant cu bruna pt ca ar avea gustul ala de caramel... o sa-ncerc data viitoare cu bruna
la 10.12.2009, 17:26
la 10.12.2009, 21:08
Mmmm, chiar arata suuper si cred ca e buna si frageda! o sa incerc si eu!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking