Muschiulet de vitel cu ciuperci

Postat de diaconta in Vita
20 Aug 2011 | 3876 vizualizari
Muschiulet de vitel cu ciuperci

Ingrediente

  • o bucata muschiulet de vitel
  • 3 morcovi
  • 3 buc ceapa uscata
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • sare,piper
  • ulei
  • supa de legume
  • 2 linguri smantana
  • o lingura amidon
  • marar,patrunjel,frunza de telina,leustean

Mod de preparare

Muschiuletul se taie felii mai groase ,care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-au prajit putin le condimentam cu sare si piper.Se curata ceapa si morcovii si se taie cubulete.In uleiul in care am prajit carnea,punem ceapa uscata si verde,impreuna cu morcovii.ii lasam sa se prajeasca pana cand ceapa devine sticloasa.Apoi asezam carnea peste zarzavat,punem supa de legume si lasam sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta carnea adaugam si ciupercile si leusteanul.

Amestecam smantana cu amidonul.Apoi luam cate putin sos si turnam peste ea,pana cand temperatura ei se apropie de cea a sosului care fierbe.Turnam peste sos,mai lasam sa fiarba putin.Punem si verdeata si oprim focul.

Simplu ,rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Beef Wellington

Postat de Cocktail_of_Senses

Beef Wellington

Carnea trebuie trasa cateva minute in tigaie, pe fiecare parte, pana este usor rumenita la exterior. Lasati carnea sa se raceasca si va puteti apuca de umplutura de legume. Taiati ceapa si...

Citeste continuarea

Beef stroganoff

Postat de Oana

Beef stroganoff

Carnea de vitel se taie fasii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se soteaza ceapa si usturoiul. Se adauga carnea si se lasa sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2011, 23:09
Daca tot am ajuns prima, ce-ar fi sa ma si servesc imi dai voie? ca tare bine arata parca-i si simt mirosul
la 20.08.2011, 23:21
sigur Mirela
la 21.08.2011, 00:13
ce sanatos ai papat.imi place si mie mult vitelul
la 21.08.2011, 08:13
Miti,m-am molipsit sau m-am rusinat daca era fara smantana si daca nu era prajiturica...dupa
dar carnita s-a dovedit a fi foarte frageda si s-a fiert usor
la 21.08.2011, 08:55
Delicios si arata si foarte bine.

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking