Naut picant prajit

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2012 | 4409 vizualizari
Naut picant prajit

deci aveam 2 cutii de naut in camara de mai bine de-o luna...ma gandeam azi sa-l arunc...totusi...cum eu nu prea is de acord cua runcatul., am zis hai sa deschid o cutie, sa vad macar ce gust are...am gustat si, surpriza, mi-a palcut chiar f mult...aduce la gust cu fasolea...retete cu naut nu stiam deloc, asa ca am cautat pe net ..am gasit cateva, printre care si aceasta de naut prajit, care am pus-o imediat in aplicare...mai urmeaza si altele, ca e bun si pe de-asupra si f hranitor si sanatos.

Ingrediente

  • o cutie de naut de 200 g fiert
  • sare, piper, boia dulce, peperoncino, chili, turmenic optional, ulei de masline

Mod de preparare

Boabele de naut se scurg si se spala in sita. Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine, sa se unga boable toate. Se pune sare, piper, boia, boia iute, chili. Eu turmenic n-am pus ca  nu am asa ceva...da cica se foloseste mai mult pt culoare acest condiment...Se amesteca apoi foarte bine, se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la 220 grade cam 35-40 minute. Din cand in cand mai scuturam tava sa se intoarca boabele pe toate partile.

Foarte bun de rontait...

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut picant prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Postat de Valclaudia

Rulada cu bureti de roua si branza telemea

Intai preparam buretii... (Ii spalam in mai multe ape apoi ii calim in ulei si ii condimentam cu sare si piper dupa gust.) Amestecam drojdia cu sare si zahar sa devina lichida. Adaugam oul+...

Citeste continuarea

Mamaliga

Postat de autodiag

Mamaliga

Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2012, 18:30
la 07.06.2012, 18:39
la 07.06.2012, 18:42
bun tare!
la 07.06.2012, 18:52
fff bun...si mie imi place...si eu am facut in post.........sanatos...!
la 07.06.2012, 19:08
Bun, bun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking